Pensiunea Alexandra Mamaia Nord


Pensiunea Alexandra

Localitate: Mamaia Nord - Navodari
Adresa: Langa Hanul Piratilor
Judet: Constanta
E-mail: ciolacucatalin@yahoo.com
Telefon: 0722290977
Contact: Ciolacu Catalin

Descriere

Vila corespunde unui confort de 3 stele, toate dotarile sunt noi . Fiecare camera
din acesta vila are propriul grup sanitar , tv color ,frigider si aer conditionat .Vila este compusa din 2 corpuri de cladire distincte , unul in fata la strada si unul in curtea interioara. Intre aceste doua cladiri se afla o simpatica curte interioara cu un restaurant (terasa ) unde doritorii pot servii masa in conditii de pret si calitate foarte bune. Camerele sunt diferentiate pe categorii. Camerele tip A sunt singurele care au balcon propriu, cele tip B au aceleasi dimensiuni ca cele tip A, iar cele tip C sunt cele mai mici. Din oricare camera marea se vede de la ferestre. In fata vilei este amenajata o curte interioara cu flori, masute si scaune pentru ca oaspetii sa se bucure de serile placute de vara privind intinderile nesfarsite de apa ale Marii Negre Toate camerele sunt de 2 locuri...

Exista un singur apartament aflat la demisol compus din 2 dormitoare decomandate, 1 living spatios si o bucatarie. Apartamentul este singura incapere din vila care nu are aer conditionat dar pozitia sa la demisol, folosirea gresiei la decoratiunile interioare cat si faptul ca nu este in bataia soarelui fac ca lipsa aerului conditionat sa nu se simta. Confortul si linistea caracterizeaza din plin acesta vila .
Cei cazati aici se pot odihnii foarte bine in liniste absoluta. In fata vilei exista o plaja de dimensiuni apropiate celei de la Mamaia , dar care nu este in mod oficial amenajata si intretinuta de autoritatile locale dar care este de departe una din cele mai bune plaje naturale de pe litoralul romanesc. Apa aici este foarte curata si accesul in mare se face pe o panta cu o inclinare foarte mica care se intinde pana la 100-200m in larg fara ca apa sa atinga adancimi mai mari de 1-2 m.Izolarea si faptul ca nu este cunoscuta marii majoritati a turistilor o fac ideala pentru cei care vor sa se relaxeze si sa se bucure din plin de ambianta plajei si marii. Pentru cei care doresc se pot duce la plaja la Mamaia sau la Navodari.

Structura spatiu cazare

Nr. total de locuri (persoane):60

Nr. Camere duble:28

Nr. Apartamente: 1

Toate camerele au baie proprie

Numar sufragerii/livingrooms: 1

Restaurant: numai pt clienti

Dotari camere: tv, balcon, frigider, aer conditionat
Facilitati

Incalzire: centrala proprie

Facilitati:
- Apa calda permanent
- Terasa / restaurant
- Tv
- Internet
- Semnal GSM
- Sala conferinte
- Curte
- Livada / gradina

Numar locuri de parcare proprii: 30

0 comentarii:

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP